Longboards

Forum Longboardowe

Bardzo młodzi longboarderzy z Katowic

6 posts / 0 new
Ostatni wpis
Bardzo młodzi longboarderzy z Katowic

Czy jeździ ktoś w Katowicach na longboardzie w wieku 13 - 15 lat ?

A gdzie najczęściej jeździcie

A gdzie najczęściej jeździcie, bo na 3 stawach spoko, ale tylko taki cruzing ?

Zapraszam na Silesia

Zapraszam na Silesia Longboard Group <----Klik
Zamieszczamy tam info o ewentualnych ustawkach i jeździe w Katowicach i okolicach.
Ponadto co tydzień w Czwartki o 19:00 na Dolinie 3 Stawów odbywają się "Longboardowe Tłuste Czwartki".
Jak się zna dobrze Doline to jest miejsce na Crusing dla świerzaków, miejsce do slideowania, a i my mamy swoje miejscóweczki, w któych można pocisnąć znacznie szybciej.

Hmm. Sory za posta niżej, ale

Hmm. Sory za posta niżej, ale troche nie ogarniam tego forum, ma inne zasady działania i edytować posta nawet nie można. Także moderator niech usunie tą wcześniejszą odpowiedź.

Zapraszam na Zapraszam na Silesia Longboard Group ---> https://www.facebook.com/SilesiaLongboardGroup
Zamieszczamy tam info o ewentualnych ustawkach i jeździe w Katowicach i okolicach.
Ponadto co tydzień w Czwartki o 19:00 na Dolinie 3 Stawów odbywają się "Longboardowe Tłuste Czwartki".
Jak się zna dobrze Doline to jest miejsce na Crusing dla świerzaków, miejsce do slideowania, a i my mamy swoje miejscóweczki, w któych można pocisnąć znacznie szybciej.
Także zachęcamy do wpadania co czwartek i śledzenia profilu FB żeby wiedzieć co, gdzie i kiedy.

Pozdrawiam.

:)

no dobra, a ile mają najmłodsze osoby które przychodzą na te tłuste czwartki ?

Mam już was dawno na fb w

Mam już was dawno na fb w znajomych czy tam lubię to, ale jakoś nigdy nie mogę się wybrać :D Jak jestem na rowerze na weekend to często kogoś widzę na lb, a jak sam się pojawię na nim to lipa. W ten czwartek się w końcu postaram.

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać