Longboards

Forum Longboardowe

Kask Fullface Aero

5 posts / 0 new
Ostatni wpis
Kask Fullface Aero

Cześć
Zamierzam zakupić na nowy rok kask Fullface aerodynamiczny i jedynie co znalazłem na polskich stronach i to co mnie interesuje to: http://www.longboard-avenue.pl/sklep,predator,predator-dh-6-black,186
Czy posiada ktoś takowy kask?

Stary oni nawet tego nie maja

Stary oni nawet tego nie maja w sklepie tylko ciagnal na zamowienie. Lepiej samemu zamowic i bedzie taniej.

Wiem że nie mają w sklepie i

Wiem że nie mają w sklepie i nie muszą mieć, fajnie że to oferują i gwarantują dostawę w ciągu 10dni roboczych. A co do cen to też mam wątpliwości jak chciał bym zamawiać sobie Triple Eight DH to dla Avenue płace 1200zł i głowa spokojna a biorąc z USA to muszę kombinować z wysyłka, czekać pewnie z 2tyg. bo wybiorę tanią opcję, znając życie paczka będzie szła o tydzień dłużej, w Polsce zapłacić cło, vat i z tego co liczyłem takie sprowadzenie kasku ze stanów kosztowało by mnie ok. 1500zł nie patrząc już na to że w wysyłając na gwarancję tez muszę posłać do USA a nie do Avenue.

Zgadzam się z przedmówcą. Ja

Zgadzam się z przedmówcą. Ja sprowadzałem Mindlessa Daily z USA za ich pośrednictwem. Zapłaciłem normalną cenę deski + 50PLN za resztę interesów. Wszystko poszło sprawnie i zgodnie z zapewnieniami.

Ziomm mindlessy nie są

Ziomm mindlessy nie są produkowane w USA także totalne bzdury tu wypisujesz

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać