Longboards

Forum Longboardowe

Pomoc???

10 posts / 0 new
Ostatni wpis
Pomoc???

Witam jestem nowy na forum od kilku dni posiadam deskę Amok Typo Black. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś kiedyś miał ten sprzęt jakie są jego wrażenia na powyższy sprzęt. Wiem że nie jest to super pólka ale jest. Chciałbym się także dowiedzieć czy istnieje jakiś sprawdzony dobry sposób na to by polepszyć skręt w tej desce? Jakieś tuleje czy podkładki? Poluzowałem kingpin ile się dało lecz dale czuje niedosyt. Czekam na odpowiedzi.

W grę jeśli to by pomogło

W grę jeśli to by pomogło wchodzi zmiana trucków lecz to ostateczność a jak tak to proszę o podawanie jakie trucki były by Najlepsze...

jak masz sos to kupuj trucki

jak masz sos to kupuj trucki
ja bym kupil porzadne gumki do tych ktore masz

A gdzie jakieś porządne gumki

A gdzie jakieś porządne gumki bym dostał do Trucków?

niestety traki w tych deskach

niestety traki w tych deskach są do kitu- chińska podróba randali.
Na zagranicznych stronach piszą, że te traki są wyłącznie do 70kg.
Sam miałem takie i problem polega na tym, że jeżeli zamontujesz miększe gumy to po krótkim czasie złamie ci się kingpin. ja wymieniałem swój 2 razy po czym wymieniałem na grube śruby z castoramy żeby jakoś ujarzmić te traki. Niestety nic to nie dało- totalnie nie polecam zmiany gum dlatego, że jest to po prostu niebezpieczne.
Fabryczne dziury w ośce są za małe przez co lamie się kingpin. Możesz spróbować je rozwiercić.

Tak to niestety jest jak sie kupuje chińską deskę, płacisz 2 razy i dalej nie jesteś zadowolony.

Na twoim miejscu kupiłbym nowe traki bo na tych po zmianie gum można się nieźle wyłożyć. U mnie za 1 razem nic się nie stało bo hanger został w traku ale za 2 razem miałem konkretną glebą gdy kingpin złamał mi się na zakręcie przy około 20 -25 km/h przy większej pradkości zupełnie tego nie polecam.
Lepiej przemyśl decyzje bo skutki mogą być kiepskie.
Wiem, że dobra traki nie są tanie ale skutki gleby mogą być sam wiesz jakie.

ja jezdze na chinczykach ze

ja jezdze na chinczykach ze zmienionymi gumami... co prawda nie sa to amoki ale tez chinszczyzna
skoro taka tandeta ten amok to kupuj cos innego... najtaniej chyba wyjdzie tracker fastrack w polsce
a gumki i tak mozesz sobie kupic bo w innych truckach tez sobie je mozesz wymienic ;)

np. tutaj:http://shortboard

np. tutaj:
http://shortboard.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com...

a jak nie wiesz jakie ci sa potrzebne to tutaj:
http://motionboardshop.com/bushinghelp
mozesz sobie ogarnac mniej wiecej jakie ci potrzeba (wiadomo ze to tylko sugestia i najlepiej samemu przetestowac)

Czyli jednak lepiej dla Mnie

Czyli jednak lepiej dla Mnie było by zakupić traki a może ktoś ma jakieś Randal 180 na sprzedaż albo Holey?

oba te traki znajdziesz nawww

oba te traki znajdziesz na
www.longboardy.pl

holey nie bierze innych gumek

holey nie bierze innych gumek niz swoje wiec mimo wszystko z tych dwoch polecilbym randale, choc nie jestem ich fanem
sprobuj independent 215 - bardzo fajne i niskie trucki

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać