Longboards

Forum Longboardowe

Set do 600zł. Lekkie zjazdy i sporadycznie miasto. Proszę o podpowiedź.

3 posts / 0 new
Ostatni wpis
Set do 600zł. Lekkie zjazdy i sporadycznie miasto. Proszę o podpowiedź.

Witam,
W zalewie ofert sprzedaży longboardów i ogromnej ilości wpisów na forum ciężko jest dopasować dechę do indywidualnych potrzeb dlatego zwracam się z prośbą o doradztwo. Potrzebuję sprzęt do 600zł, który posłuży mi głównie do lekkich zjazdów i slajdów ale również poradzi sobie w sporadycznych wypadach na miasto. Zależy mi na niskim położeniu dechy, więc system drop thru będzie pożądany. Aktualnie zatrzymałem się na HillBomberze Buddy drop-thru. Widziałem również kilka dech Madrid w niezłej cenie. Estetyka sprzętu jest sprawą drugorzędną ale wolę zwężone końce blatu i klimat minimalistyczny niż kolorowe kwiatki, płomienie czy szkielety. Uprzejmie proszę o porady,
Pozdrawiam.

Hilbombara raczej bymodpuscił

Hilbombara raczej bymodpuscił, bo ma kiepskie traki i kółka, które się kruszą przy slidach - raczej kiepski to wybór.

Oglądałem ostatnio taką deskę i z czystymsumieniem bym i ją polecił.
http://www.longboardy.pl/long-island-ticki-shore
Wiem że jest o 100 drożasza ale normalnie deski na takim osprzęcie i tak wykonane chodzą po około 1000-1200
Ewentualnie ogarnij madrida lub Mindles savage ale Long island bije obie na głowę

Trochę obawiałem się

Trochę obawiałem się Hillbombera, gdzieś przemknęła mi jakaś negatywna opinia. Dzięki wielkie za konkretną odpowiedź. 100zł można przeboleć, chociaż grafika tego Islanda to dramat :P Może ktoś jeszcze może mi coś podrzucić?

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać