Siema
Planuje zakup fiszkę i chciałbym na to wydać jak najmniej pieniędzy. Oczywiście badziewia z allegro odrzuciłem i pierwsze na co napotkałem to fiszka za 250 pln od fishskateboards. Zachwalana bardzo, jednak ostatnio natknąłem się na deskę baby miller też za 250. Która lepsza?
Polska deska ma łożyska Abec 11 a o tej bejbi nic nie mogę znaleźć.
Ktoś jeździł na obu i może porównać?
czw., 04/21/2016 - 18:11
Short dylematy. fishboard czy baby miller
Jeśli o mnie chodzi mam fishkę od wakacji 2k15 i mega polecam! Bardzo przyjemnie się na niej jeździ, jeśli dobrze poszukasz to i na allegro znajdziesz oryginalną, ale oryginalne chodzą po 250 zł.
Zdecydowanie BABY MILLER - fish się nie umywa pod wględem jakości oraz podzespołów.
Baby miller pod każdym względem jest lepszy.
Dodatkowo Fish wciska ludziom ściemę o łożyskach ABEC 11 które tak naprawdę sa tanimi tandetnymi chińczykami
Jakby chodź ttochę się znali to wiedzieli by , że skala ABEC w łożyskach dochodzi do ABEC9 .
BABY MILLER Hiszpańska marka z mega jakością. Porównywałem obie i fisz się nie umywa
Co prawdza to prawda - nabijają ludi w balona aż oczy krwawią.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Skala_ABEC
Fish jakościowo plasuje się na tym samym miejscu co plastikowe deski z biedronki.
Jak wybierasz to zdecydowanie lepszą opcją jest BABY MILLER
Hej, sam miałem jakiś czas temu fishboarda wbrew temu co niektórzy piszą jeździ się na nim całkiem przyjemnie. Jednak uważam, że za taką cenę dużo lepszym wyborem będzie baby miller. Miller akurat jest sprawdzoną przeze mnie firmą i mogę z czystym sumieniem polecić ich deski. Czy to właśnie baby czy choćby longboardy ;).