Longboards

Forum Longboardowe

Sprzedam Longboard Paradise (odb osobisty Warszawa)

5 posts / 0 new
Ostatni wpis
Sprzedam Longboard Paradise (odb osobisty Warszawa)

Witam, mam na sprzedanie longboard firmy paradise, deska jest minimalnie krzywa (sam blat) nie przeszkadza to w jeździe, taką już kupiłem. Do nauki jest świetna jeździło się przyjemnie i dzięki niej nie minęła mi pasja na longboard. Przeze mnie jeżdżona jakieś 2 miesiące, w tej chwili stoi i zawala pokój, bo kupiłem sobie sector 9 mini shaka. Chętnie sprzedam komuś kto chciałby spróbować zabawy z longboardem, dla mnie deska do nauki była świetna i fajnie gdyby posłużyła komuś jeszcze, lepsze to, niż stanie w rogu. Około dwóch tygodni temu wyczyściłem łożyska poskręcałem wszystko i przejechałem się jeden raz żeby zobaczyć czy wszystko jest ok. Niestety nie wiem jakiej firmy są łożyska ale blat jest na kółkach bigfoot 80A, 68mm. Firmy trucków nie znam ale zapraszam do obejrzenia deski na warszawskim żoliborzu ulica gwiaździsta (obok parku kępa potocka)
parametry deski które wypisane są na blacie: shame: classic kick tail, size 9" x 40, construction bamboo mapie, deck weight: 3.92 ibs, flex: mid.
jak dorwę jakiś sensowny aparat to wrzucę zdjęcia ale jeśli ktoś ma blisko to zapraszam do wypróbowania deski, cena jaka mnie interesuje to 250zł, oczywiście odbiór osobisty pod wyżej podanym adresem. Nie bardzo chcę wysyłać deski ze względu na to, że chciałbym by kupujący obejrzał deskę wzdłóż i wszerz osobiście i żeby nie było niedomówień, zachęcam do kupna. Pozdrawiam

edit: kontakt najlepiej przez

edit: kontakt najlepiej przez forum priv lub pod numerem telefonu 570-570-547 najlepiej sms, nie zawsze mogę odebrać

Jeśli ktoś kupi w tym

Jeśli ktoś kupi w tym tygodniu ( do 25 lipca ) cena to 200 zł, zależy mi na pieniądzach
Pozdrawiam

http://olx.pl/oferta
UP! cena - 150 zł lub

UP! cena - 150 zł lub zamienie za jakieś fajne gry i/lub pada do ps3

Zaloguj się albo zarejestruj aby odpowiadać